Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Airconditioning

Of het nu gaat om uw woning of uw bedrijfspand, een gezond en aangenaam binnenklimaat is van essentieel belang. Er zijn tegenwoordig zeer effectieve installaties verkrijgbaar, welke in staat zijn om seizoensafhankelijk te functioneren. Met andere woorden: één systeem waarmee u in de winter kunt verwarmen en in de zomer kunt koelen. Deze systemen zijn zowel handmatig als elektronisch te bedienen, en zorgen dat u altijd maximaal kunt presteren; zowel thuis als op het werk.

Onderhoud

Met de aanschaf van een airconditioning systeem bent u er nog niet; het moet namelijk ook onderhouden worden. Helaas is dit niet overal vanzelfsprekend. Er zijn nog altijd veel bedrijven die gebruik maken van een airconditioning systeem, maar het onderhoud van hun installaties verwaarlozen. De filters van dergelijke systemen dienen geregeld gereinigd te worden. Gebeurt dit niet, dan zal de lucht in het pand steeds sneller vervuild raken, met als gevolg dat de kwaliteit van de lucht zo slecht raakt dat mensen allerlei gezondheidsklachten krijgen. Dit moet natuurlijk voorkomen worden! Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren op de airco installatie bent u altijd zeker van een maximaal presterende installatie.

Advies op maat

P. Jansen Installatietechniek is een erkend installatiebedrijf. Wij kunnen zowel de installatie als het onderhoud van uw airconditioning systeem uitvoeren. Wilt u weten welke verbeteringen er bij u thuis of op kantoor mogelijk zijn door de plaatsing van een aircosysteem? Neemt u dan contact met ons op! Wij voorzien u van de juiste informatie en gaan graag bij u aan de slag om het binnenklimaat gezond te maken.