Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Over ons

Bedrijfsimage P. Jansen Installatietechniek

P. Jansen Installatietechniek is een bedrijf, dat zich in ruim vijfentachtig jaar ontwikkeld heeft als totaalinstallateur binnen de vele disciplines van de boeiende installatietechniek. Door de combinatie van installatieservice, renovatie, onderhoud en verkoop kan het bedrijf een totaalpakket bieden voor iedere klant. Behalve kwalitatief hoogstaande materialen heeft P. Jansen ook professioneel advies en uitgebreide kennis in huis voor bedrijven én particulieren. Opdrachtgevers als woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, industrie, (semi)overheid en aannemersbedrijven uit de hele regio weten de weg naar dit Bergse bedrijf te vinden.

P. Jansen Installatietechniek verzorgt middels onderhoudscontracten in ca. 19500 woningen het preventieve onderhoud en het oplossen van storingen aan C.V. ketels en warmwatertoestellen. Ook is het bedrijf SCIOS gecertificeerd, en zorgt er voor dat gebruikers en bewoners van scholen, verzorgingstehuizen, kerken, hotels, sportgebouwen en collectieve woongebouwen er warmpjes bijzitten. Ook afstandsbeheer en webhosting van regelinstallaties behoren tot het dienstenpakket. Voor storingen kunnen klanten 24/7 een beroep doen op het bedrijf, dat middels een gespecialiseerde meldkamer en een goed gestructureerde eigen service en onderhoudsdienst adequaat en snel kan reageren.

 

Doe-Het-Zelf

De verkoopafdeling (verkoopruimte aan de Kruisakkers) richt zich op de betere doe-het-zelver, die hier niet alleen terecht kan voor een opvallend groot assortiment artikelen, maar hier ook verzekerd is van een deskundige begeleiding. Heel veel materiaal is op voorraad, en mocht u toch iets anders nodig hebben, is het heel snel in huis. Omdat in combinatie met het installatiebedrijf projectmatig kan worden ingekocht, worden de kwaliteitsmaterialen geleverd met een zeer concurrerende prijsstelling ten opzichte van de bouwmarkten. C.V. ketels zijn scherp geprijsd, een aantal typen van marktleiders als Remeha, Intergas, Vaillant en Atag zelfs tegen de laagste prijs in Nederland.

Ook ontwerpberekeningen, installatietekeningen en veiligheidskeuringen kunnen zo gewenst in samenspraak met de klant worden verzorgd. Het is de toegevoegde waarde van een bedrijf als P. Jansen Installatietechniek, dat zijn kennis en ervaring graag deelt met zijn klanten. Vanuit een oprechte betrokkenheid en een sterk servicegerichte instelling. Dit klantgericht- en servicegericht werken loopt als een rode draad door de complete bedrijfsvoering. Tezamen met kwaliteit in producten en dienstverlening. Nieuwe ontwikkelingen in de installatietechniek worden op waarde geschat en waar mogelijk toegepast. Deze ontwikkelingen, m.n. duurzame energie toepassingen, worden op de voet gevolgd en waar mogelijk efficiënt ingezet. Er lopen pilot projecten met meerdere typen warmtepompen, PV panelen worden geplaatst, energiezuinige Led verlichting wordt steeds vaker toegepast, en middels ‘slimme’ regeltechnieken worden energiebesparingen gerealiseerd.
Het team van P. Jansen staat voor u klaar om met kennis en vakmanschap ter zijde te staan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.