Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Referenties

Familie Aerts, Etten-Leur

Na de verhuizing van Hoogerheide naar Etten-Leur mochten wij ook hier zonnepanelen plaatsen. 16 zonnepanelen van JA Solar met elk 325wp. Samen met een Solaredge 4000H zorgt dit voor een mooie opbrengst.

Familie Van de Velde, Bergen op Zoom

In totaal 39 zonnepanelen van elk 385wp. Samen met een Solaredge 12.5k omvormer was dit een mooie klus!

Familie Wouda, Halsteren

Op Vrijdag 9 april 2021 hebben wij deze installatie opgeleverd. 18 panelen landscape van elk 325wp. Samen met een Solaredge 5K omvormer.

Familie Koenraadt, Bergen op Zoom

Rondom een dakraam hoeft niet lelijk te zijn. 12 zonnepanelen van het merk JA Solar met elk 325wp mooi rond de dakramen gemonteerd. Met ook hier een Solaredge omvormer.

Familie Schouw, Ossendrecht

Een mooie oost-west opstelling op een pannendak. 19 zonnepanelen van het merk JA Solar met een Watt Piek van 325 gemonteerd. Geleverd en gemonteerd met een Solaredge Omvormer van 7K. Bedankt voor de opdracht!

Familie Combee, Halsteren

Een iets minder mooie opstelling, waar je niet veel van ziet. Mooi op de garage aan de zijkant van de woning. 15 Zonnepanelen van JA Solar met elk 325wp. Samen met een Solaredge 3680 omvormer hebben ze een optimale opbrengst.

Familie Van Kaam, Halsteren

Een combinatie van panelen op het platte en schuine dak. Totaal 14 zonnepanelen met een totaal Watt Piek van 4,97. Een Solaredge 3680 houd dit systeem mooi draaiend.

Familie Van der Kreek, Bergen op Zoom

Met het platdak systeem van Flatfix Fushion kan je alle richtingen op. Deze installatie bewijst dat maar weer. Panelen naar het zuiden, oosten en westen. In totaal 14 zonnepanelen van elk 385 Watt Piek. Gecombineerd met een Solaredge 4000H omvormer.

Café Vaeders Hoefke, Huijbergen

Wij zijn blij dat we voor deze klant een mooie installatie hebben kunnen opleveren. In totaal 28 zonnepanelen van JA Solar met elk 325wp zorgen voor een mooie opbrengst. Er is gekozen voor een Solaredge 8k omvormer. Onder dit dak met zonnepanelen zullen nog velen feestjes gaan volgen!

Familie Verbeek, Roosendaal

Deze klant was bezig om zijn woning te renoveren. Daar hoorde een mooie set zonnepanelen bij. In totaal 12 stuks van het merk JA Solar gecombineerd met een Solaredge 3000H omvormer. Bedankt dat wij jullie steiger mochten gebruiken!

Familie Ravels, Hoogerheide

Voor deze nieuwbouw woning heeft Jansen Installatietechniek tijdens de bouw al veel installatie werkzaamheden mogen uitvoeren. Ook het plaatsen van zonnepanelen lag in onze handen. 16 zonnepanelen op het woonhuis en 12 zonnepanelen op de garage. Totaal een kWp van 8,96. Gecombineerd met 2 Solaredge omvormvers: een 4000H voor het woonhuis en een 3000H voor de garage. Bedankt voor de mooie opdrachten!

Aannemer Michielsen, Huijbergen

Deze aannemer in Huijbergen heeft een mooie werkplaats en woning ter beschikking waar wij in totaal 34 zonnepanelen mochten plaatsen. Maar liefst 2 rijen van 17 zonnepanelen! Een uitdaging voor onze monteurs om ze mooi recht te leggen, dat is gelukt! In totaal ligt er 10,4 kWp gemonteerd op dit dak, gecombineerd met een Solaredge 9k omvormer.

Loopbrug Woonkwartier

Bij onze gewaardeerde opdrachtgever Woonkwartier hebben wij de nieuwe loopbrug voorzien van transparante PV panelen. Deze glas/glas panelen hebben geen backsheet waardoor ze lichtdoorlatend zijn. De panelen dienen tevens als waterdichte kering.

Alwel – Plan IJpelaar te Breda

Eind december hebben wij 4 flats van wooncorporatie Alwel naar tevredenheid opgeleverd. Op het dak van 4 flats zijn totaal 556 panelen van het fabricaat Canadian Solar in combinatie met omvormers van SolarEdge gemonteerd. Het vermogen van deze installaties bedraagt daarmee totaal 241 kWp en de verwachte opbrengst bedraagt ca 173.820 kWh per jaar.

Gemeentewerf Roosendaal

Op 3 december hebben wij deze installatie naar tevredenheid van de gemeente Roosendaal opgeleverd. Op het dak van de gemeentewerf hebben wij 660 panelen van Canadian Solar in combinatie met omvormers van SolarEdge gemonteerd. Het vermogen van deze installatie bedraagt daarmee 241 kWp en de verwachte opbrengst bedraagt ca 211.000 kWh per jaar.

VVE Il Palazzo Da Gama

Op 25 mei hebben wij deze installatie naar tevredenheid van het bestuur opgeleverd. Op het dak van dit complex hebben wij 44 panelen van Ja Solar in combinatie met een omvormer van SolarEdge gemonteerd. Het vermogen van deze installatie bedraagt daarmee 14 kWp en de verwachte opbrengst bedraagt ca 13.000 kWh per jaar.

Familie Brouwer

Op 22 juli hebben wij deze installatie naar tevredenheid van de klant opgeleverd. Op het dak van deze woning hebben wij 48 panelen van Ja Solar in combinatie met een omvormer van SolarEdge gemonteerd. Het vermogen van deze installatie bedraagt daarmee 15,4 kWp en de verwachte opbrengst bedraagt ca 14.000 kWh per jaar.

Realisatie PV-project Ter Wal woonzorg – Lepelstraat

Juni 2020.