Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Coronaupdate winkel

Vanaf 3 Maart mogen wij u eindelijk en gelukkig weer verwelkomen in onze fysieke winkel. U dient echter nog wel eerst een afspraak  te maken om een tijdslot af te spreken.. U kunt dit doen via telefoonnummer 088-706Vanaf 3 Maart mogen wij u eindelijk en gelukkig weer verwelkomen in onze fysieke winkel. U dient echter nog wel eerst een afspraak  te maken om een tijdslot af te spreken.. U kunt dit doen via telefoonnummer 088-7060260 of per email verkoop@pjansen.nl0260 of per email verkoop@pjansen.nl

Vanaf 3 Maart mogen wij u eindelijk en gelukkig weer verwelkomen in onze fysieke winkel. U dient echter nog wel eerst een afspraak  te maken om een tijdslot af te spreken.. U kunt dit doen via telefoonnummer 088-7060260 of per email verkoop@pjansen.nl

Wij vragen u, indien uiteraard mogelijk, om uw bestelling v.t.v. door te geven zodat deze klaar ligt op het moment dat u deze kan komen afhalen. Hierdoor wordt het fysieke contact, ter bescherming van u en onze medewerkers,  zoveel mogelijk beperkt.

Natuurlijk blijven de geldende Corona maatregelen van toepassing, en werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.