Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Slimme zoneregeling uitgebreid met vier functies

Je kent evohome als de slimme zoneregeling waarmee de verwarming in 12 ruimtes in een woning of kantoor individueel kan worden geregeld. Dit beproefde en betrouwbare systeem van Resideo is vernieuwd met vier extra functies. Daarmee is evohome nu nóg slimmer.

Je kent evohome als de slimme zoneregeling waarmee de verwarming in 12 ruimtes in een woning of kantoor individueel kan worden geregeld. Dit beproefde en betrouwbare systeem van Resideo is vernieuwd met vier extra functies. Daarmee is evohome nu nóg slimmer.

Maak kennis met de nieuwe functies van evohome

De wereld verandert, net als de wijze waarop we onze verwarming en koeling van onze woning regelen. Met het vernieuwde evohome zijn consumenten klaar voor de manier waarop we nu en straks omgaan met energie.

Resideo heeft al het goede van evohome behouden: evohome is de slimste alles-in-één oplossing in de markt. Het is draadloos, met wifi verbonden en eenvoudig te installeren. Nu het een update heeft gekregen, is het nog aantrekkelijker voor je klanten.

De slimme zoneregeling voor cv-ketels, radiatoren en vloerverwarming…

1 …is nu toepasbaar met warmtepompen – De ideale keuze, nu en in de toekomst. Evohome is nu geschikt voor vrijwel elk huishouden en elke toepassing. Het werkt naast cv-ketels en stadsverwarming ook met warmtepompen.

2 …heeft nu temperatuurregeling voor verwarmen en koelen – Je klanten schakelen eenvoudig tussen verwarmen en koelen, zodat ze elke zone afzonderlijk kunnen regelen voor maximaal comfort. De woning blijft aangenaam warm in de winter en koel in de zomer.

3 …beschikt nu over gepatenteerde Specifieke Afgifte AfstemmingTM – evohome leert automatisch de warmtecapaciteit van elke zone kennen en stuurt de ketel zo nog efficiënter aan.

4 …is nu slim weersafhankelijk – Op basis van de buiten-, kamer- en ingestelde temperatuur regelt evohome het ideale comfort per zone, met minder energieverbruik. Slimmer en energiezuiniger dan weersafhankelijk regelen!

Maak nu voordelig kennis met Evohome in onze webshop!