Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Duurzaamheidsnormen EVBox beloond met zilveren EcoVadis-beoordeling

EVBox, leverancier van flexibele en schaalbare laadoplossingen voor elektrische voertuigen, heeft de zilveren status mogen ontvangen van EcoVadis, de meest vertrouwde zakelijke aanbieder van duurzaamheidsbeoordelingen ter wereld. EVBox staat hiermee wereldwijd in de bovenste 10 procent van bedrijven.

De rapportage van EcoVadis benadrukt dat de inspanningen van EVBox op het gebied van duurzaamheid boven de hoogste industriestandaarden liggen, wat resulteerde in een zilveren beoordeling voor alle EVBox-entiteiten. Met een uitgebreid netwerk van meer dan 90.000 organisaties beoordeelt EcoVadis bedrijven op een groot aantal aspecten die cruciaal zijn voor het bereiken van duurzaamheidsdoelen, waaronder arbeids- en mensenrechten, duurzame inkoop, milieu en ethiek. In de laatste twee categorieën zit EVBox in de top 5 procent van de wereld.

De beoordeling, gebaseerd op internationale duurzaamheidsnormen, waaronder het Global Reporting Initiative, Global Compact van de Verenigde Naties en ISO 26000, is een voorbeeld van hoe EVBox de belangrijkste principes van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) integreert in het bedrijfs- en managementmodel. Hiermee laat EVBox zien zich volledig in te zetten voor een emissievrije toekomst. Met de introductie van duurzamere materialen in de laadpalen is EVBox in de bovenste 10 procent van bedrijven beland. In de milieu en ethische categorieën bevindt EVBox zich momenteel in de top 5 procent binnen de industrie van elektrische apparatuur.

“Dit is een geweldige mijlpaal voor ons bedrijf”, stelt Peter Elshout (Hoofd Lean Manufacturing & Quality). “Het weerspiegelt onze toewijding om duurzaamheid centraal te stellen in alles wat we doen. Het laat onze partners en klanten zien dat we een vertrouwd bedrijf zijn op het gebied van duurzaamheid. Ik ben blij om te zien dat de vele inspanningen van onze operationele en kwaliteitsteams, die de lat voortdurend hoger leggen als het gaat om het verbeteren van de kwaliteit van onze processen en producten, hun vruchten daadwerkelijk hebben afgeworpen. Het laat ook zien dat EVBox klaar is voor de strikter wordende eisen op het gebied van duurzaamheid.”

Als erkend installateur levert en installeert P. Jansen laadpalen voor elektrische auto’s, zowel in woonsituaties als bij kantoorgebouwen. Bent u geïnteresseerd, neem gerust contact op.

 

Bron: installatieprofs.nl