Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Winkelactiviteiten eindig: volledige focus op innovatie en energietransitie

Geachte klanten en relaties,

Ons bedrijf bestaat inmiddels bijna 90 jaar en vindt zijn oorsprong als winkel aan de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom. Wat begon als een winkel in ijzerwaren en diverse andere producten, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een totaalinstallateur die vandaag de dag actief is in vele disciplines.

De winkelfunctie is tot op de dag van vandaag een waardevol onderdeel van onze organisatie geweest. ZZP’ers en doe-het-zelvers weten ons te vinden voor deskundig advies, een ruim assortiment artikelen en een concurrerende prijsstelling ten opzichte van de bouwmarkten. Ook de webshop heeft de afgelopen 13 jaar een serieuze rol gespeeld in de verkoopactiviteiten, waardoor we niet alleen de regionale markt bedienen, maar ook landelijk kunnen opereren.

Zoals u weet, veranderen de tijden en daarmee ook de manier waarop mensen winkelen en zaken doen. We hebben onze winkel door de jaren heen aangepast aan de behoeften van onze klanten en de marktdynamiek. Echter, we hebben besloten dat nu het juiste moment is om een nieuwe koers te varen, gesterkt door de steeds strenger wordende wet- en regelgeving in de doe-het-zelfmarkt en de verschuiving naar de zeer concurrerende digitale markt.

Dit betekent dat per 1 oktober 2024 onze webshop (www.directwarmte.nl, voorheen janseninstalshop) offline zal gaan, en dat onze fysieke winkel op vrijdag 20 december 2024 de laatste openingsdag zal hebben. Garantieverplichtingen op geleverde producten blijven vanzelfsprekend gewaarborgd. We zullen er alles aan doen om de komende periode zo soepel mogelijk te laten verlopen voor onze winkelklanten en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat u al die jaren in ons heeft gesteld. Mocht u vragen hebben over lopende zaken of toekomstige afspraken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het beƫindigen van de winkelactiviteiten stelt ons in staat om de volledige focus te leggen op onze kernactiviteiten, zowel op service- als installatievlak. Wij zijn ervan overtuigd dat deze strategische keuze zal bijdragen aan de groei en versterking van ons bedrijf. De winkelsluiting biedt bovendien extra mogelijkheden voor de herinrichting van ons pand aan de Kruisakkers, ter voorbereiding op de geplande uitbreiding.

We zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet en kijken ernaar uit u via onze andere activiteiten van dienst te blijven.