Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Balieverkoop

De verkoopafdeling (verkoopruimte aan de Kruisakkers) richt zich op de doe-het-zelver, die hier niet alleen terecht kan voor een opvallend groot assortiment artikelen, maar hier ook verzekerd is van een deskundige begeleiding. Heel veel materiaal is op voorraad, en mocht u toch iets anders nodig hebben, is het heel snel in huis. Omdat in combinatie met het installatiebedrijf projectmatig kan worden ingekocht, worden de kwaliteitsmaterialen geleverd met een zeer concurrerende prijsstelling ten opzichte van de bouwmarkten. C.V. ketels zijn scherp geprijsd, een aantal typen van marktleiders als Remeha, Intergas, Vaillant en Atag zelfs tegen de laagste prijs in Nederland.

Openingstijden: Afdeling Verkoop/Winkel

Maandag 13.00 – 17.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.00 – 17.00 uur

 

De aanschaf van zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest. Prijzen zijn momenteel bijzonder laag en indien de woning waarop de panelen geplaatst worden een woonfunctie heeft hoeft u de b.t.w. ook niet te betalen.

www.directwarmte.nl is het adres voor de aanschaf voor deze zonnepanelen. Wij voeren gerenommeerde merken panelen zoals JaSolar, Jinko en DMEG. De omvormers waarmee wij voornamelijk werken zijn voor de stringomvormers van het merk Goodwe en Solis. Indien u kiest voor aparte optimizers , i.v.m. eventuele schaduwwerking, voeren wij het merk Solar Edge.

Op onze webshop www.directwarmte.nl vind u complete pakketten voor veel gangbare configuraties. Indien u een op maat gemaakt pakket wenst bent u bij ons ook op het juiste adres. U kunt dan uw aanvraag indien via de mail naar klantenservice@directwarmte.nl en wij werken deze dan binnen enkele dagen uit.

Als extra actie bieden wij u in de maand April een extra korting aan van 5%. Bij aanschaf van een standaard pakket kunt u bij het betalingsproces de volgende kortingsbon gebruiken:

solar-5 

Indien het een op maat gemaakt pakket betreft zullen wij deze korting er direct afhalen.