Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Balieverkoop

De verkoopafdeling (verkoopruimte aan de Kruisakkers) richt zich op de doe-het-zelver, die hier niet alleen terecht kan voor een opvallend groot assortiment artikelen, maar hier ook verzekerd is van een deskundige begeleiding. Heel veel materiaal is op voorraad, en mocht u toch iets anders nodig hebben, is het heel snel in huis. Omdat in combinatie met het installatiebedrijf projectmatig kan worden ingekocht, worden de kwaliteitsmaterialen geleverd met een zeer concurrerende prijsstelling ten opzichte van de bouwmarkten. C.V. ketels zijn scherp geprijsd, een aantal typen van marktleiders als Remeha, Intergas, Vaillant en Atag zelfs tegen de laagste prijs in Nederland.

Verkoop nieuws maart 2023

0% btw voor zonnepanelen op woningen

Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Bekijk onze pakketten in de webshop >

DEZE MAAND IN DE SPOTLIGHT:

Hydroflow waterontharder HS-38c
Geen kalkaanslag meer

Met de HydroFLOW antikalk units kunt u kalkaanslag verwijderen en voorkomen. Bovendien lost bestaand ketelsteen op. De HS 38 is speciaal ontwikkeld voor waterontharding en antikalk in huishoudens en kleine installaties.

Nu voor maar €269             Bestel hier >

 

Electrische keukenboilers
Het grote voordeel van keukenboilers is dat je direct warm water uit de kraan hebt. Een stelregel is dat als je kraan meer dan tien meter verwijderd is van je cv-ketel, het plaatsen van een boiler in het keukenkastje al rendement oplevert. Je spoelt namelijk niet eerst een aantal liters koud water weg. Bovendien scheelt het tijd als je snel warm water hebt en is het handig met bijvoorbeeld koken en schoonmaken.

Bekijk het aanbod >

 

 

Itho Mechanische ventilatiebox
Slimme mechanische ventilatie

Met een centrale ventilatie-eenheid kunt u eenvoudig en efficiënt ventileren in uw woning. De werking is bijzonder energiezuinig en stil. In alle versies van de boxen is standaard een vochtsensor geïntegreerd. Hierdoor wordt automatisch geventileerd in vochtige ruimtes, zoals de badkamer na een warme douche.

Nu voor maar €215             Bestel hier >