Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Vaillant ecoTEC Pure VHR 28-34 CW5

Product informatie

Zoekt u een hr-ketel voor verwarming en warm water in zijn meest zuivere vorm? Puur essentieel comfort zonder toeters en bellen? Kies dan voor de ecoTEC pure, het betrouwbare basistoestel van Vaillant! Zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

Super betrouwbaar

De ecoTEC pure is een mooie telg uit onze populaire reeks ecoTEC-producten waarvan er al meer dan zes miljoen zijn verkocht. ‘Super betrouwbaar’ is dan ook hét sleutelwoord van de ecoTEC pure. De onderdelen van de hr-ketel zijn van zo’n degelijke kwaliteit dat het toestel zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder duurzaam is. Bovendien voldoet de ecoTEC pure altijd aan uw wensen. Zo is de hr-ketel inzetbaar als combiketel (verwarming en warm water).

Heel zuinig

De ecoTEC pure is een uitstekende vervanger van uw oude verwarmingsketel. Zo is de hr-ketel compact, efficiënt én heel zuinig met energie. Doordat de ecoTEC pure 25% efficiënter is dan een oud vr-toestel, kunt u met deze moderne hr-ketel uw energierekening aanzienlijk verlagen. Dus winst op alle vlakken!

Specificaties

Merk: Vaillant
Serie: ecoTEC pure
Type: VHR 28-34/7-2
Tapcapaciteit bij 60C: 9,7 ltr/min
Tapcapaciteit bij 40C: 16,1 ltr/min
Warmwaterklasse: CW5
Capaciteit CV: 28 kw
Gewicht: 29,4 kg
Afmeting hxbxd cm: 72 x 44 x 33,7 cm
Rendement: HR
A-label pomp: Ja
Garantie warmtewisselaar: 15 jr