Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Onderhoudscontract airco

Elke dag optimaal genieten van een aangenaam binnenklimaat

Om optimaal te kunnen genieten van uw airconditioning is het wenselijk dat er onderhoud aan uw airco plaatsvindt. Het is belangrijk dat de luchtfilters regelmatig worden gereinigd. Een filter wat niet goed wordt schoongehouden, zal op den duur stofdeeltjes en bacteriën gaan bevatten. Wanneer u een airco aanzet die vervuild is, dan zal de airco deze vervuiling gaan verspreiden door uw woning. Daarnaast zorgen vervuilde filters voor een verminderde werking. Naast de luchtfilters is het ook belangrijk dat u uw gehele aircosysteem laat controleren voor een optimale werking. Met een goed werkend systeem verlengt u de levensduur, bespaart u energiekosten en zorgt u ervoor dat er minder kans op een storing is. Periodiek onderhoud aan uw aircosysteem is dan ook dé oplossing om ervoor te zorgen dat uw airco altijd gezonde koele lucht in uw woning blaast.

Wat gaan we doen?

Met een onderhoudscontract van P. Jansen bent u verzekerd van deskundig periodiek onderhoud door gecertificeerde onderhoudsmonteurs. De werkzaamheden bestaan uit:

 • het inspecteren en reinigen van de binnenunit
 • het reinigen van de luchtfilters
 • het controleren van de werking van het aircosysteem
 • het inspecteren en reinigen van de buitenunit
 • het controleren van de regeling
 • het controleren van de aanwezige koudemiddel

Meer comfort met een onderhoudsabonnement

Laat uw airco onderhouden en zorg ervoor dat de airco langer meegaat. Wij staan graag voor u klaar. Voor € 7,70 per maand kunt u bij ons een contract afsluiten*:

 • Elke 24 maanden onderhoud
 • 24/7 storingsservice
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon bij periodiek onderhoud
 • Abonnementsduur 2 jaar

Jaarlijks onderhoud is mogelijk tegen een meerprijs van €4,30 per maand per toestel.
* Een onderhoudscontract kan alleen op airco’s van de marktleidende merken en voor toestellen die door P. Jansen zijn geïnstalleerd.
* De tarieven zijn per maand inclusief BTW en gelden t/m 31 december 2024. Onderhoudstermijn op basis van één keer per 24 maanden.
* Het onderhoudscontract wordt afgesloten voor 1 binnendeel en 1 buitendeel. Bij meer binnendelen geldt een meerprijs van € 2,89 per maand per binnendeel.

 

  Direct een onderhoudscontract afsluiten

  Velden met een * zijn verplicht


  Betaalgegevens

  U heeft hiermee toestemming gegeven voor automatische incasso op bovenstaand rekeningnummer.


  P. Jansen verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.