Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Onderhoudscontract mechanische ventilatie

Contractaanvragen tijdelijk niet mogelijk

Helaas is het door de grote drukte tot medio maart 2024 niet mogelijk om een contract af te sluiten. Klanten waar we recentelijk een toestel hebben geplaatst kunnen contact opnemen met de afdeling service.
Email: service@pjansen.nl / Telefoon: 088-7060240

Onderhoud mechanische ventilatiebox: waarom is dat nodig?

De lucht in huis bevat veel vocht, ondanks dat u dit misschien niet altijd ziet. Dit vocht komt vrij door bijvoorbeeld douchen, koken en wassen. De mechanische ventilatiebox zorgt voor gezonde schone lucht in huis. Hij voert vervuilde en vochtige lucht af en zorgt voor nieuwe, zuivere lucht in uw woning. Door uw mechanische ventilatiebox periodiek te laten onderhouden en reinigen bevordert u de luchtzuivering in uw woning. Tijdens de onderhoudsbeurt kijkt de servicemonteur de MV box na en reinigt deze grondig. De lucht in uw woning wordt weer optimaal ververst!

Werkzaamheden onderhoud ventilatie

Tijdens het onderhoud aan uw mechanische ventilatie maakt onze monteur de box schoon en vervangt hij, indien nodig, beschadigde of defecte onderdelen. De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het visueel inspecteren van de mechanische ventilatiebox
  • Het controleren van de werking
  • Het reinigen en onderhouden van de mechanische ventilatiebox en motor

Wat kost onderhoud aan de mechanische ventilatie?

Wilt u een fris en gezond binnenklimaat, dan is ventilatie noodzakelijk. Uw ventilatiesysteem dient dan ook goed onderhouden te worden. Vervangen van eventuele filters kunt u zelf doen, maar voor het grote onderhoud aan uw ventilatiebox staan wij graag voor u klaar. Kies voor een onderhoudscontract van P. Jansen. Voor €5,70 per maand kunt u bij ons een contract afsluiten:

  • Elke 24 maanden periodiek onderhoud (dit is exclusief reinigen van kanalen)
  • Geen voorrijkosten
  • Geen arbeidsloon
  • 24/7 storingsservice
  • Abonnementsduur 2 jaar