Kruisakkers 4, 4613 BV, Bergen op Zoom         info@pjansen.nl         088 - 706 0200

Onderhoudscontract warmtepomp

De zekerheid van een goed presterende warmtepomp

Met een service & onderhoudsabonnement van P. Jansen bent u verzekerd van vakkundig periodiek toestelonderhoud. Een goede keuze, want dankzij gedegen onderhoud wordt de levensduur van uw warmtepomp verlengd en is de kans op storingen kleiner. Bovendien bespaart u energie, want een goed onderhouden en afgesteld toestel is veiliger en zuiniger in gebruik. En dat is goed voor het milieu én uw portemonnee!

Onderhoudsfrequentie van warmtepompen

Het rendement en de levensduur van een warmtepomp hangt sterk af van de vervuiling van de warmtewisselaars en/of filters. Warmtepompen welke warmte aan lucht onttrekken (veelal buitenlucht) zijn hier gevoeliger voor. Daarom wordt voor deze warmtepomp jaarlijks onderhoud geadviseerd. Bij een brongebonden warmtepomp is onderhoud eens per 24 maanden voldoende.

Wat kost onderhoud aan de warmtepomp?

Periodiek onderhoud aan uw warmtepomp is nodig voor een goede en energiezuinige werking. Wij staan graag voor u klaar. U kunt voor € 11,40 per maand een onderhoudscontract afsluiten voor uw (ventilatie) lucht-water warmtepomp. Voor € 9,45 per maand kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor uw bron-brine water warmtepomp.

 • Periodiek onderhoud*
 • 24/7 storingsservice
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon bij onderhoud

*Onderhoudstermijn op basis van één keer per 12 maanden. Bij Bron brine-water warmtepompen geldt een onderhoudstermijn van één keer per 24 maanden. Jaarlijks onderhoud aan dit toestel is mogelijk tegen een meerprijs van €4,30 per maand per toestel.
**De tarieven zijn per maand inclusief BTW en gelden t/m 31 december 2024.

Abonnement bij hybride warmtepomp met een cv-ketel
Als u onderhoud ​wil laten uitvoeren aan uw hybride opstelling bestaande uit een lucht-water warmtepomp (bijvoorbeeld een Elga Ace) en een cv-ketel, dan dient u zowel op uw warmtepomp lucht-water als cv-ketel een abonnement af te sluiten.

 

  Direct een onderhoudscontract afsluiten

  Velden met een * zijn verplicht


  Betaalgegevens

  U heeft hiermee toestemming gegeven voor automatische incasso op bovenstaand rekeningnummer.


  P. Jansen verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.